Şirket Haberleri

sertifikalar

чнас

Haberler

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

2023-02-20

Mükemmel dokunmatik etkileşim teknolojisine ve har...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2023-02-20

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

2023-02-20

V10 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, ben...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2023-02-20

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2023-02-20

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2023-02-20

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2023-02-20

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Windows10 Mini PC Projektör

Windows10 Mini PC Projektör

2023-02-20

İş adamları için mini bilgisayar ve taşınabilir pr...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

İş, Eğitim ve Ev Sineması için DLP Projektör

2023-02-20

Bir projektör satın alırken, genellikle DLP Projektör ve LCD Projektör gibi çeşitli projektörler görürüz. Peki, bunların arkasındaki anlam nedir? Ne tür insanlar için uygundurlar? Gelin birlikte öğrenelim.

image.png

DLP, projektörlerde ve arkadan projeksiyonlu TV'lerde kullanılan bir görüntüleme teknolojisidir. "Dijital Işık İşleme "nin kısaltmasıdır, bu da teknolojinin önce görüntü sinyalini dijital olarak işlemesi ve ardından ışığı yansıtması gerektiği anlamına gelir. Daha spesifik olarak, DLP projeksiyon teknolojisi dijital optik işleme için ana anahtar işleme unsuru olarak bir dijital mikro ayna kalıbı (DMD) kullanır.

image.png

DLP'ye ek olarak, CRT, 3LCD projeksiyon teknolojisi de vardır. CRT, Katot Işın Tüpünün kısaltmasıdır. Bir görüntüleme teknolojisi olarak, projektörde en eski ve en yaygın kullanılanıdır. Görüntüleme teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, karmaşık hata ayıklama ve CRT projektörün büyük hacmi ve ağırlığı nedeniyle, bu CRT teknolojisinin mevcut uygulaması giderek daha azdır.


3LCD'nin prensibi, optik sistem tarafından yayılan güçlü ışığın üç RGB ışık kanalı oluşturmak için ışın ayırıcıdan geçmesi ve ardından sırasıyla RGB üç renkli LCD panelden geçmesidir. Sinyal kaynağı AD tarafından dönüştürülür, modüle edilir ve LCD panele eklenir. Ardından, sıvı kristal ünitesinin AÇIK ve KAPALI konumları kontrol edilerek optik yolun açık-kapalı konumu kontrol edilir. Son olarak, RGB ışığı prizmada birleştirilir ve renkli bir görüntü oluşturmak için projeksiyon lensi aracılığıyla ekrana yansıtılır. 3LCD teknolojisi başlangıçta Epson ve Sony tarafından kontrol edilir ve piyasada 3LCD teknolojisini kullanan projektör üreticileri çoğunlukla Epson'dur.


Ev Sineması Projektörü ve İş Projektörü için kullanılan görüntüleme teknolojilerinin çoğu 3LCD ve DLP'dir. Ayrıca DLP projektör, aynı parlaklık ve çözünürlük bazında daha düşük güç tüketimi ve makinenin yansıttığı ekranın makine uzun süre kullanıldıkça sararmayacak olması nedeniyle birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır. HOTUS H2'yi de örnek olarak ele alalım, 350ANSI Lümen parlaklık, 1280*720 doğal çözünürlük, 2K veya 1080p çözünürlüğü destekler, 30000 saat LED ışık kaynağı ömrü, 10000mAh dahili pil ile şarj etmeden 2 saat boyunca normal şekilde kullanılabilir.

image.png

Özetle, İş Ofisi, Ev Sineması ve Öğretim için bir DLP Projektör satın alıyorsanız, bize danışabilirsiniz ve size ve işinize uygun tavsiyeleri ve uygun fiyatı sunacağız.