Şirket Haberleri

sertifikalar

чнас

Haberler

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

2023-04-03

Kablosuz bluetooth gürültü önleyici kulaklıklar, r...

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

2023-04-03

4k Lazer Ev Sineması Akıllı Projektör, yüksek perf...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2023-04-03

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

2023-04-03

V10 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, ben...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2023-04-03

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2023-04-03

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2023-04-03

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2023-04-03

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

HOTUS HT1500 Etkileşimli Projektör Değerlendirmesi

2023-04-03

"Elektronik beyaz tahtayı" duvara yansıtın (Dördüncü Bölüm)

Kullanım senaryosu: "elektronik beyaz tahtayı" duvara yansıtan projektör

1.HT1500'ün konferans senaryolarında ne gibi avantajları var?

HT1500, fonksiyonel entegrasyonu ve geleneksel toplantı senaryolarındaki uyumluluğu ile bilinir. İnsanların dikkati yabancı cisimler tarafından kolayca bozulur. Düzenli bir toplantı sahnesi insanları mutlu etmenin yanı sıra toplantının verimini de doğrudan etkiler. HOTUS HT1500 etkileşimli projektör, bilgisayarı harici bir projektöre bağlama adımını doğrudan ortadan kaldıran "Windows 10 bilgisayar + projeksiyon" olarak kabul edilebilir. Ekipman, sistem sürümü, arayüz gibi sorunlar nedeniyle projeksiyonun başarısız olmasını önler ve konferans masaüstünü temiz tutar. Hareket tanıma ve çoklu dokunma, sunum yapan kişinin el hareketleriyle yazmasını, çizmesini, silmesini ve yakınlaştırmasını ve ayrıca noktayı vurgulamasını ve sunum efektini geliştirmesini sağlar. Tipik sıkıcı sunumdan daha ilgi çekici hale getirecek ve konunun sunulmasını kolaylaştıracaktır.

1.png

2.HT1500'ün öğretim senaryolarında ne gibi avantajları var?

Bir sınıfta yaklaşık 20-40 öğrenci var ve herkesin vizyonunu karşılamak için 80 inç ila 100 inç elektronik beyaz tahta gerekiyor. Bu tür bir elektronik beyaz tahta, son derece pahalı bir maliyete, karmaşık kablolara ve sınırlı kurulum yerlerine sahiptir. Tek işlevli bir projektör birçok kişinin görüşünü karşılayabilse de, etkileşim işlevinin kullanılması kolay değildir. Öğretmenler ve öğrencilerin etkileşimi ne kadar az olursa, sınıf öğretimi o kadar sıkıcı olur.


HT1500 öğretim projektörü "elektronik beyaz tahtayı duvara asar". Hareket tanıma ve çoklu dokunma, birkaç öğrencinin aynı anda yazmasını destekler, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki öğretim etkileşimini derinleştirir, gerçek sınıf içeriğini geri yükler ve kolayca sürükleyici bir sınıf öğretimi oluşturur çevre.

2.png

3.HT1500'ün projeksiyon etkisi nasıl?

HT1500 etkileşimli projektörün projeksiyon modülü, DLP işleme teknolojisini benimser. 5000:1 yüksek dinamik kontrast oranlı resim sağlayabilir. 5000:1 kontrast oranı basitçe "beyaz ve siyahın aşamalı süreci" olarak anlaşılabilir. Örnek olarak bir filmin kare hızını ele alırsak, beyazın siyaha dönüşmesi 5000 kare sürer. Bu 5000 kare beyazdan siyaha geçişin detaylarıdır. HT1500'ün 5000:1 yüksek dinamik kontrast oranı, çıplak gözle daha fazla renk ayrıntısı sağlayarak resmi daha canlı hale getirebilir.

3.png

Projektörün ışık kaynağı, 2000 ANSI lümen sağlayabilen Almanya'dan Osram 4LED(R/G/B/BP) ışık kaynağıdır. Yani, HT1500 projeksiyon merceği için birim zaman başına ışık akısı 2000 ANSI lümendir. Çeşitli ışık ortamlarına uyum sağlayabilir. Gündüz veya gece olsun, projeksiyon hala net bir şekilde görülebilir.

4.png

Değerlendirme Sonucu: HT1500 uygun maliyetli bir etkileşimli projektördür

HOTUS uygun maliyetli HT1500 etkileşimli projektör yalnızca bir projektör değildir. Bir konferans sahnesi veya bir öğretim sahnesi olsun, kullanıcıların iyi bir sunum ortamı oluşturmasına, bilgi aktarımının verimliliğini artırmasına, sunumu daha saf ve efektleri daha belirgin hale getirmesine yardımcı olmak için benzersiz avantajlarını kullanabilir.