Sektörel Haberler

sertifikalar

чнас

Haberler

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

2022-06-18

Kablosuz bluetooth gürültü önleyici kulaklıklar, r...

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

2022-06-18

4k Lazer Ev Sineması Akıllı Projektör, yüksek perf...

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

2022-06-18

Mükemmel dokunmatik etkileşim teknolojisine ve har...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2022-06-18

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

2022-06-18

V10 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, ben...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2022-06-18

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2022-06-18

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2022-06-18

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

Projektörün parlaklığı daha yüksek olursa, projektör daha iyi olur mu?

2022-06-18

Projektör satın aldığımızda, genellikle 300ANSI lm, 2000ANSI lm, 3000ANSI lm ve benzeri kelimeleri görürüz. "ANSI lm" ne anlama geliyor? Sayı ne kadar yüksekse o kadar mı iyidir? Gelin birlikte öğrenelim.


慧投HT2500投影仪.jpg


# Bu "ANSI lm" ne anlama geliyor? 

Öncelikle, ışık çıkışının projektör tarafından "lümen" (lm) cinsinden ışık enerjisi çıkışını ifade ettiğini bilmemiz gerekir. Test standartlarının farklılığına göre, piyasadaki projektörlerin ışık çıkışını ölçmek için yaygın olarak kullanılan birimler ANSI lümen ve ISO lümendir.


ANSI lümen, Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI, American National Standards Institute) tarafından oluşturulurken; ISO lümen, Uluslararası Standardizasyon Örgütü tarafından oluşturulan uluslararası bir standarttır.


ISO lümen ağırlıklı olarak Epson gibi projeksiyon sektörünün önde gelen üreticileri tarafından kullanılırken, DLP projeksiyon teknolojisi çözümlerini kullanan markalar ANSI lümeni tercih etmektedir. Dolayısıyla ANSI lm, projektörün çıkış ışık enerjisi kapasitesinin gücünü tanımlamak için Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü tarafından geliştirilen bir birimdir.


慧投HT1500投影仪.jpg


# ANSI lm sayısı ne kadar yüksekse o kadar iyi midir?

* Kapsamlı bir şekilde değerlendirmek için

Muhtemelen ne kadar yüksek o kadar iyi değil. Parlaklık projeksiyon için gerçekten önemlidir, ancak bir projektörün iyi olup olmadığını ölçmek için tek kriter değildir. Bir projektör satın alırken parlaklığın yanı sıra projektörün çözünürlüğü, kontrastı ve renk gamı gibi çok önemli parametreleri de kapsamlı bir şekilde göz önünde bulundurmak gerekir. Projektör bize iyi bir deneyim hissi sunabildiğinden, genel parametrelerinin mükemmel bir oranına dayanır. Bu hiçbir şekilde tek bir göstergeyi mükemmel hale getirmekle olmaz.


* Yüksek parlaklığa ancak düşük çözünürlüklü projektöre dikkat edin

Şu anda yüksek parlaklığa ancak düşük çözünürlüğe sahip bazı makineler olduğu inkar edilemez. Bunların promosyonel satış noktası, genellikle dört veya beş bin ANSI lümene ulaşabilen yüksek parlaklıktır. İyi bir fiyatla birleştiğinde, buna yüksek maliyet performansı denir. Projektörler hakkında fazla bilgisi olmayan birçok tüketici kolayca kandırılabilir. Çünkü projektörün projeksiyon etkisini dikkatlice gözlemlerseniz, bu tür projektörlerin çözünürlüğünün genellikle yüksek olmadığını, çoğunun 1080P'ye ulaşamadığını ve hatta bazılarının daha düşük olduğunu göreceksiniz. Büyük fark.


* Yüksek parlaklık ve düşük renk gamı projektörüne dikkat edin

Ayrıca, yüksek parlaklık ve düşük renk gamına sahip, sadece filtreyi işleyerek resmin parlaklığını artırabilen başka bir yol daha vardır. Ancak, bu tür projektörler genellikle renkten ödün vererek yüksek parlaklık elde eder. Yansıtılan resmin rengi doğru değildir ve hatta beyaz görünür.


Bu nedenle, piyasadaki bazı tüccarlar tüketicilerin dikkatini çekmek için genellikle yüksek parlaklık ve düşük fiyatlar kullanmaktadır, ancak projektör satın alırken yine de net bir anlayış oluşturmamız gerekir: alıcı hem yüksek parlaklık hem de yüksek parlaklık ancak daha düşük maliyet istiyorsa, tüccarlar kaçınılmaz olarak maliyet değerlendirmeleri için eşit derecede kritik göstergeler olan çözünürlük, renk gamı ve kontrastı feda edecektir. 


H2-强光使用场景.jpg


# Özetlemek gerekirse

Toplu halde projektör arıyorsanız, kaynak üreticiden yardım isteyebilirsiniz. Bu daha mantıklı bir seçimdir. Bir yandan, daha uygun birim fiyatlı ürünler elde edebilirsiniz. Öte yandan, kaynak üreticilerin ürünlerinin tamamı fabrikada üretildiğinden, fabrika ile iletişime geçerek gerçek ve gerçek zamanlı üretim süreci, ürün kalite denetimi ve kontrolü, şirket ve fabrika ölçeği ve hizmet yeteneği hakkında bilgi edinebilir, gelecekteki ortağınızın ürün kalitesini ve hizmet yeteneklerini daha iyi değerlendirebilirsiniz.


Sonunda Hotus, Microsoft ile stratejik işbirliği yapan ve Inter Continental Hotels Group PLC (IHG) gibi dünyadaki birçok otel ve ünlü bina ile işbirliği yapan DLP Windows Projektörünü tasarlayan ve toplu olarak üreten ilk kaynak üreticisidir. 


Tüm ürünlerimiz kesinlikle ISO 9001:2015/ISO 14001:2015&BSCI standardına göre üretilmektedir. 8 yılı aşkın Ar-Ge ve P ve müşteri hizmetleri deneyimimize dayanarak, ürünümüzle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, sorunuz hakkında daha iyi geri bildirim verebiliriz. 


DLP Projektör hakkında herhangi bir şüpheniz varsa, WhatsApp numaramızla "+86 13825293291" adresinden iletişime geçebilirsiniz.