Şirket Haberleri

sertifikalar

чнас

Haberler

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

2023-07-24

Kablosuz bluetooth gürültü önleyici kulaklıklar, r...

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

2023-07-24

4k Lazer Ev Sineması Akıllı Projektör, yüksek perf...

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

2023-07-24

Mükemmel dokunmatik etkileşim teknolojisine ve har...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2023-07-24

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2023-07-24

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2023-07-24

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2023-07-24

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Windows10 Mini PC Projektör

Windows10 Mini PC Projektör

2023-07-24

İş adamları için mini bilgisayar ve taşınabilir pr...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

Ucuz Mini Projektör Önerileri

2023-07-24

Mini projektörler, satın alınabilirlikleri sayesinde yıllar içinde giderek daha popüler hale geldi. Bu minyatür cihazlar, diğer projektörlerle karşılaştırıldığında nispeten ucuzdur, ancak satın alınabilirlikleri, vasatın altında performansla karıştırılmamalıdır. Aslında mini projektörler, onları oldukça çekici kılan benzersiz özelliklere sahiptir ve kullanıcılar bu özellikleri zaman içinde açabilir. Bir mini projektöre yatırım yapmak istiyor ancak çok fazla para harcamak istemiyorsanız, HUETOFHD'nin H2 mini projektörünü tavsiye ederim. Kendi fiyat aralığındaki diğer projektörler arasında, H2 son derece iyi bir performans sergiliyor ve aşağıda özelliklerinin ve spesifikasyonlarının ayrıntılı bir dökümü yer alıyor.


Özellikler:

H2 projektör yaklaşık 715 gr ağırlığında ve 30 cm x 25 cm x 20 cm boyutlarında, kabaca bir kitap boyutunda. Ters şarjı (telefonunuz için şarj işlevi) destekleyen dahili bir 10.000 mAh lityum pil ile birlikte gelir.


1.png

Verim:

H2 projektör, 2000 lümen parlaklık verebilen ve 5000:1 kontrast oranına sahip, endüstride ünlü bir Alman Osram LED ışık kaynağı ile donatılmıştır. Renk ayrıntıları zengin ve canlıdır ve projektörün dahili otomatik odaklama ve yamuk düzeltme özelliği vardır. Sonuç olarak, birden çok senaryoya kolaylıkla uygulanabilir.


2.png

Marka:

HOTUS, projektörlerin tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi ile uğraşan bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Şirket birkaç yıldır sektörde ve çok sayıda teknolojik patent biriktirdi. Şirket ayrıca Microsoft, Intel ve Texas Instruments ile ortaklıklar kurmuştur. Markanın ürün portföyü, diğerleri arasında mobil iş serisi, dokunmatik ekran interaktif eğitim serisi, video konferans serisi gibi çeşitli ürünleri içermektedir.


Özetle, H2 projektör, bütçe dostu bir mini projektör arayan herkes için mükemmel bir yatırımdır. Küçük, kompakt boyutu, güçlü dahili özellikleriyle birleştiğinde, onu birden fazla ayarda uygulanabilen çok yönlü bir cihaz haline getirir. Ayrıca, markanın yenilikçi, kaliteli ürünler konusundaki itibarı, projektörlerinin çeşitli uygulamalara uygun, güvenilir ve güvenilir bir cihaz olduğunu ortaya koymaktadır.


3.jpg

Genel olarak mini projektörler, taşınabilir olmaları nedeniyle benzersiz bir avantaj sunar ve bu da onları sık sık hareket eden ve ev eğlence sistemlerini yanlarında taşımak isteyen kişiler için mükemmel kılar. Bir mini projektöre yatırım yapmak istiyorsanız H2 by HUETOFHD ile başlayın. Pişman olmayacaksın!