Sektörel Haberler

sertifikalar

чнас

Haberler

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

2022-06-18

Kablosuz bluetooth gürültü önleyici kulaklıklar, r...

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

2022-06-18

4k Lazer Ev Sineması Akıllı Projektör, yüksek perf...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2022-06-18

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

2022-06-18

V10 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, ben...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2022-06-18

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2022-06-18

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2022-06-18

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Windows10 Mini PC Projektör

Windows10 Mini PC Projektör

2022-06-18

İş adamları için mini bilgisayar ve taşınabilir pr...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

Uygun bir projektör nasıl seçilir

2022-06-18

Görüntüleri veya videoları bir ekrana yansıtabilen bir cihaz olan projektör, evde, ofiste, okulda ve eğlence mekanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu makalede, projektörlerin uygulama ortamı ve özelliklerinin farklılıklarını göstereceğiz.


# Ev Sineması Projektörü

Bu projektör, ev kullanıcılarının film izlemek veya yüksek çözünürlüklü TV izlemek için geri satın almaları için uygundur. Yaklaşık 2000ANSI Lümen parlaklıkla, yansıtılan resim en boy oranının çoğu 16: 9'dur ve çeşitli video bağlantı noktalarının tam bir yelpazesine sahiptir.


H2-侧面配图.jpg


# Taşınabilir İş Projektörü

İş amaçlı taşınabilir projektörlerin avantajları küçük boyut, hafiflik ve güçlü hareket kabiliyetidir.


"Taşınabilir" diyoruz çünkü bu tip projektörlerin ağırlığı genellikle 2 kg'dan azdır. Bu, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayarla yaklaşık aynı ağırlıktadır. Geleneksel slayt projektörlerinin ve büyük ve orta ölçekli projektörlerin yerini alır. İnce ve hafif dizüstü bilgisayarlar ile iş amaçlı taşınabilir projektörlerin kombinasyonu, mobil iş sunumları gerçekleştirirken mobil iş kullanıcıları için ilk tercihtir.


Bununla birlikte, Hotus Company tarafından üretilen taşınabilir iş projektörü, orijinal Win 10 sistemini yerleştirmiştir. Yani kullanıcıların sunumlar için başka bir bilgisayar hazırlamasına gerek kalmıyor. Ayrıca, A4 kağıdın sadece yarısı boyutundadır, bir evrak çantasına koymak için çok uygundur. Bu, sık seyahat etmesi gereken iş seyahatçileri için iyi bir haber olacaktır.


Buna ek olarak, Hotus şirketi Çin'de seri üretim DLP Windows projektörleri üreten ilk şirkettir.


H2-镜头细节配图.jpg


# Eğitim Konferansı Projektörü

Bu tür projektörler genellikle okul ve kurumsal uygulamalar için uygundur. Ana akım çözünürlük, yaklaşık 2000-3000 Lümen parlaklık, orta ağırlık, daha iyi ısı dağılımı ve toz geçirmezlik işlevi ile kurulum için de uygundur ve kısa mesafeli hareket için uygundur.


# Mühendislik Projektörü

Mühendislik projektörü daha geniş projeksiyon alanlarına, daha uzun mesafelere, daha yüksek parlaklığa sahiptir ve genellikle büyük ölçekli ve değişken kurulum ortamlarıyla daha iyi başa çıkabilen çoklu ampul modlarını destekler. Elbette eğitim, medya ve devlet alanları için çok uygundur.


H2.jpg


# Profesyonel Tiyatro Projektörü

Bu tip projektörler stabilite ve düşük arıza oranına odaklanır. Genellikle ısı yayma performansı, ağ işlevi ve rahatlık konusunda harika bir iş çıkarmıştır. Elbette kendisini çeşitli profesyonel uygulamalara uyarlamak için ana özelliği, genellikle 5.000 Lümenden fazlasına ulaşabilen ve en yüksek 10.000 Lümeni aşabilen yüksek parlaklıktır. Büyük boyutu ve ağır ağırlığı nedeniyle genellikle tiyatrolar, müzeler, toplantı salonları, halka açık alanlar gibi özel amaçlar için kullanılır ve ayrıca trafiğin izlenmesinde, kamu güvenliği komuta merkezlerinde, yangın ve hava trafik kontrol merkezlerinde de kullanılabilir.


# Ölçüm Projektörü

Bu projektör tipi yukarıdaki projektör tiplerinden farklıdır. İşlevi esas olarak ürün parçalarını ışığın iletimi yoluyla büyütmek ve ardından ürünün boyutunu belirlemek için standart film veya ızgara cetveli kullanmaktır. Sanayileşmenin gelişmesi nedeniyle, bu ölçüm projektörü imalat endüstrisinde en yaygın kullanılan denetim araçlarından biri haline gelmiştir.