Şirket Haberleri

sertifikalar

чнас

Haberler

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

Aktif gürültü önleyici kulaklıklar

2024-04-08

Kablosuz bluetooth gürültü önleyici kulaklıklar, r...

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

2024-04-08

Mükemmel dokunmatik etkileşim teknolojisine ve har...

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

Aktif Gürültü Önleyici Bluetooth Kulaklık

2024-04-08

V10 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, ben...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2024-04-08

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2024-04-08

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2024-04-08

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2024-04-08

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Windows10 Mini PC Projektör

Windows10 Mini PC Projektör

2024-04-08

İş adamları için mini bilgisayar ve taşınabilir pr...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

HOTUS Teknolojisi yenilemeye yardım ediyor,2024 Hong Kong Küresel Kaynaklı Kullanıcı Elektronik Gösterimi'ne katılan temel ürünleri getir.

2024-04-08

2024 Küresel Kaynaklar Yazı Hong Kong Ekransı açılacak. Saat ziyareti ve alışveriş için 5C01 booth'a hoş geldiniz. HOTUS Teknolojisi, ulusal yüksek teknoloji şirketi olarak tasarım, araştırma ve geliştirme, üretim, satış ve hizmetler olarak, 11-14 Nisan 2024'den Hong Kong'da Global Resource Consumer Electronics ve Elektronic Components Ekran'a katılacak. HOTUS Teknolojisi 5C01 gösterim salonunda yenilik ürünlerin farklı bir dizisi gösterecek. 5C01'deki böceklerimize ilk el deneyip özel şarkılarını hissetmek için gelebilirsiniz.

1-240322163S2391 (1).jpg

Since its establishment, HOTUS Technology has always adhered to the "user centered" product design concept, committed to researching and developing core technologies with certain barriers, and providing users with products that create value through technology.  Güçlü bir teknik ekip ile, gürültü bir R&D s üreci ve uluslararası tasarım filosofi ile, HOTUS Teknolojisi, Microsoft, Intel ve TI gibi bir çok şirket ile birlikte çalışan düzinelerce uluslar teknoloji patenleri elde etti ve şirketin sürekli yenileme ve geliştirme için sabit bir temel kurdu.

1-240322163959133.jpg

Hong Kong Küresel Kaynaklar Kullanıcı Elektronik ve Elektronik Komponentleri Exhibisyonda, HOTUS Teknolojisi, özellik ürün çizgisini izleyicilere gösterecek, Bluetooth ses gözlükleri, Bluetooth spor baştelefonları, acil elektrik inflatörü pumpu, bilgisayar projektörü ve kabilik ses yorumlayıcısı, zeki etkileşimli projektörü, DLP projektörü, 4K laser yüksek tanımlı TV projektörü, taşınabilir görüntüler, MiniPC bilgisayarı, kabilik Bluetooth klavyesi ve diğer bağ Bu ürünler sadece HOTUS Teknolojisinin temel teknoloji ve yenileme hakkında büyük gücünü gösteriyor, fakat endüstri izlerine yeni satın seçimleri ve tecrübeleri getiriyor.

1-240322164104405.jpg

B2B tüketici elektronik alışveriş olayını olarak, Küresel Kaynaklar Kullanıcı Elektronik ve Elektronik Komponentleri Exhibition, Hong Kong Asya Uluslararası Expo'nda toplamak için Asiya'dan yüksek kaliteli OEM/ODM üreticilerini çekti. As one of the important exhibitors of the exhibition, HOTUS Technology will undoubtedly bring new industry development prospects and cooperation opportunities to the audience through its innovative products and technological advantages.


HOTUS Teknolojisi, Hong Kong Küresel Kaynaklar Kullanıcısı Elektronik ve Elektronik Komponentleri'nde, en son teknolojik başarıları ve ürün yenilemeleri paylaşmak için sanayi meslektaşları ile birlikte toplanmayı bekliyor ve tüketici elektronik endüstri için daha iyi bir gelecek yaratmayı bekliyor!