Şirket Haberleri

sertifikalar

чнас

Haberler

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

En iyi ultra kısa yansıtma açılı lazer projektör

2024-04-27

4k Lazer Ev Sineması Akıllı Projektör, yüksek perf...

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

En iyi akıllı dokunmatik interaktif projektör

2024-04-27

Mükemmel dokunmatik etkileşim teknolojisine ve har...

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

En İyi Mini Mobil Taşınabilir Projektör

2024-04-27

İlk mini PC ve projektör ikisi bir arada ürün ve p...

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

Kablosuz Döner Bluetooth Fare

2024-04-27

Kablosuz bluetooth cihazı fare 2.4G + Bluetooth İk...

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık

2024-04-27

Kablosuz Bluetooth kulaklık aktif gürültü azaltma ...

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

Üç Katlanabilir Kablosuz Bluetooth Klavye

2024-04-27

Bakım talimatları: Oda sıcaklığında saklayın, norm...

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

Taşınabilir Mini Bluetooth Kablosuz Klavye

2024-04-27

Bilinmeyenden çok basitCep telefonları, projektörl...

Windows10 Mini PC Projektör

Windows10 Mini PC Projektör

2024-04-27

İş adamları için mini bilgisayar ve taşınabilir pr...

Bizimle iletişime geçin

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. Kat, İkinci bina, Bailian Akıllı Ekipman Endüstri Parkı, Fuyong Kasabası, Baoan Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi hizmeti vereceğiz!
Şimdi başvurun

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.

2024-04-27

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.

Bugün, elektronik teknolojinin yüksek hızlı gelişmesinin gelişmesi, projektör endüstrisinin gelişmesi de büyük değişiklikleri yaşadı. The shape size and technical application of the projector have made new breakthroughs.  Bugünlerde taşınabilir projektör (mikro projektör) küçük ve taşınabilir özellikleri yüzünden iş, eğitim, eğlence ve diğer alanlarda yeni en sevdiği bir şey oldu. Sadece kullanıcıları daha fleksif ve farklı görüntü deneyimi getirdiler, ama günlük hayatımızı da çok zenginleştirdiler. Bugün Hotus teknolojisinin düzenleyicisi taşınabilir projektörler hakkında bazı bilgileri paylaşır, içeren de: uygulama senaryosu, taşınabilir projektörün avantajları ve mini projektörü satın alırken ilgilenmeli bazı konular.

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.(pic1)

1. Taşınabilir projeksiyonun uygulama senaryosu

İş Konferansı: Taşınabilir projeksiyon aracının hafif tasarımı, iş yolculukları ve toplantıları üzerinde iş insanları için sanatçılık yapması gerekiyor. Produkt gösterisi, plan raporu veya müşteri iletişimi olup olmadığı için kolayca açık içerikleri tahmin edip iletişim etkinliğini geliştirebilir.

Eğitim ve eğitim: Mikro projektörler de eğitim alanında geniş olarak kullanılır. Öğretmenler bunu sınıf öğretmesi için kullanabilir, kurs yazılımını, videoları ve diğer materyaller gösterebilir, böylece öğretmen daha canlı ve ilginç olabilir. Öğrenciler de bunu grup öğrenmek ve tartışmak için kullanabilir, bilgi paylaşması ve değişiklikleri terfi etmek için.

Family Entertainment: Portable projectors are also suitable for family entertainment scenes.  Filmleri izlediğinde, oyunları oynadığında, aile toplantısını tutuyorsa, büyük bir ekranın şok deneyimini getirebilir, aile eğlencesini daha renkli yapar.

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.(pic2)

2. Taşınabilir projeksiyon araçlarının kullanımının avantajları

Taşınabilir projektör küçük, hafif ve taşınabilir. İş yolculuğu, seyahat veya dışarıdaki etkinlikler olup olmadığı için projeksiyon her zaman, her yerde projeksiyon edilebilir.

Görüntü kalitesi a çık: pazarda taşınabilir projektörler genellikle yüksek çözümleme gösterme teknolojisini kullanır. Bu, açık ve delik bir resim gösterebilir, harika bir görüntü deneyimi getirebilir.

Basit işlem: En çok taşınabilir projeksiyon kablosuz bağlantısını destekliyor, bir tane - projeksiyonu ve diğer fonksiyonları tıklayın. Operasyon basit ve uygun. Karmaşık ayarlar olmadan kolayca başlayabilirsiniz.

Zengin arayüzler: Çoğu taşınabilir projektörler, HDMI, USB, kablosuz bağlantılar ve benzer bilgisayarlar, bilgisayarlar, telefonlar, tabletler, etc. gibi çeşitli aygıtlar ile kullanılabilir, fleksibil ve çeşitli içerikler oynamak için çeşitli giriş arayüzlerini destekliyor.

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.(pic3)

3. Precautions for buying micro projectors

Çözünürlük ve parlak: Çözünürlük projeksiyon ekranının açıklığını belirliyor ve parlak etkisi parlak ortamda projeksiyon etkisinin performansına bağlı. Alınca, kişisel ihtiyaçlarına göre uygun çözüm ve parlak seçmelisiniz.

Batarya Endurance: Batarya sabırlığı taşınabilir projeksiyonun önemli gösterilerinden biridir. Aldığında, uzun süre kullanımının ihtiyaçlarına uygun olmasını sağlamak için battery hayatına dikkat edin.

Arayüz ve uyumluluğu: Farklı taşınabilir projektör tarafından desteklenen arayüzler ve uyumluluğu farklıdır. Satın alırken, genelde kullanılan arayüzleri desteklediğine ve kullanma ihtiyaçlarına daha iyi uygulamak için çeşitli bir araç ile uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Merkez ve satışlardan sonra - satış hizmeti için iyi bir marka ve mikro projektörü seçin. Kvalit daha güvenli ve sonraki satış hizmeti daha güvenilir. Almadan önce kullanıcının değerlendirmesini ve profesyonel değerlendirmesini kontrol edebilirsiniz, ürünün gerçek performans ve pahalı etkili ürünü anlamak için.

Projektör üreticileri taşınabilir projektörlerin (mikro projektörlerin) avantajlarını ve önlemleri satın alırlar.(pic4)

If you are looking for a multi -functional high -definition portable portrait, then you may wish to understand this smart and portable Windows projector launched by HOTUS Technology: Hotush2.

Hotus H2: Bilgisayar projeksiyonu küçük bir konferans gösterisi için tasarlanmış iki -in-one. Gerçek Windows 10 sistemi, Intel quad-core işlemcisi, küçük ve uygun ve yeni etkili ofis yolları ile eşleştirildi.

4G hafıza+128G solid - state hard disk (geliştirilmiş yapılandırma), 1.1: 1 projection ratio.

Çözünürlük: 1280x720, 170° geniş - görüntü açısı, 100% ekran oranı, uzun yansıma göz koruması, ultra - açık ve parlak, Alman Osram LED ışık kaynağı.

Biri - odaklanma, uygulama ekranı, tamamen otomatik merdiven düzeltmesi, ikili - lens gerçek - zamanlı değerlendirme - sensing fokusu değil, boot saniyeler içinde.

Inspirasyon kitaplardan, ışık luksuz iş stilinden, 360° stereo çevresindeki ses, sol ve sağ çift konuşmacılardan.

Dört mod değiştirmek için özgür: bilgisayar, gösteriler, televizyon, filmler.

- 10,000 mAh bateri kapasitesinde in şa edilmiş, 38W düşük enerji tüketimini yükleyebilir.